Зимске чаролије у продуженом боравку

Објављено уторак, 16 јануар 2024 Аутор Викториа Крничан Крстић

Како је крај другог полугодишта време пред најлепше празнике тако су и разне активности обележиле послеподневни боравак у школи.


Зимске чаролије смо започели осликавањем прозора у просторији боравка, тако што су нам у томе помогли бивши ученици наше школе, Кристијан Бундра и Михајло Мијуца. Након ове посете украшавали смо учионицу, зидове и, наравно јелку. Ученици су својим цртежима и ручно прављеним пахуљама оплеменили простор у коме бораве.

 
Нисмо изостали ни са Божићног базара, за то смо припремали украсне тегле и честитке, које смо дали ученицима који похађају креативну радионицу да продају за нас, док је један од наших ученика, Вукашин Томановић из првог разреда са својом мајком правио медењаке за продају, а новац за продате дао је у хуманитарне сврхе.


У слободном времену гледали смо цртане филмове на тему зиме, Нове године и Божића, а сам крај другог полугодишта смо прославили тако што смо припремили програм којим смо се представили предшколцима, учитељима и другарима првог и другог разреда.

Погодака: 371