Архива

Филтер

Kако је почело

Пројекат “Моја школа – школа без насиља” се заснива на низу акција и поступака са циљем да се смањи насиље у школи. На том путу свима у школи је потребно пуно подршке. Један од извора подршке су сами ђаци и њихови представници окупљени у ВТ – вршњачки тим.

 

Oбавештење

На основу Правилника о школском календару за основне школе на територији АП Војводине за школску 2017/2018.године, пролећни распуст почиње у петак, 30. марта 2018. године, а завршава се у понедељак, 09. априла 2018. године. Први наставни дан након распуста је уторак, 10.04.2018.године.

Акције Вршњачког тима

 Наша прва акција је била да се представимо ученицима , родитељима  и наставницима. picture 042

Аудиција Б92

B92_1   У кабинету за ликовну и музичку културу је 15. марта за све ученике од 1. до 8. разреда који знају да плешу, лепо певају, играју фолклор или желе да постану успешни водитељи, одржана аудиција телевизијe B92. Било је заиста пуно деце која су желела да покажу свој таленат, малишана из нижих разреда очекивано највише, а стручни жири је изабрао само оне најдаровитије. Осталим ученицима, са присутнијом тремом, обећана је нова шанса догодине, када ће опет бити актуелан овај пројекат .

Војна гимназија