Архива

Филтер

"Умеће комуникације"

                У складу са потребаа запосленихх у школи, а пре свега у складу са циљевима Школског развојног планирања, у нашој школи је од 26.12. до 28.12. 2015.године рализован семинар „Умеће комуникације“. Циљеви ове обуке су пре свега унапређивае васпитног и  образовно-васпитног рада у школи, унапређивање квалитета школске климе и атмосфере, и самих односа у школи , као и афирмација конструктивних начина решавања проблема.

                Током тродневне обуке, наставници су имали прилику да унапреде знања о адекватним  начинима приступа проблему, овладају одређеним техникама конструктивне комуникације, а у циљу практичне примене различим видовима комуникације и односа у школи (са ученицима, родитељима, колегама,

...

IV Конференција мреже школа без насиља

Дана 13.12.2012.године одржана је четврта конференција Мрежа школа без насиљау Центру Сава, у Београу којој су присуствовали представници наше школе. На конференцији су сумирани резултати седмогодишњег рада на превенцији насиља над и међу децом у школи и школском окружењу, и представљени налази истраживања о изложености деце дигиталном насиљу које је спровео Институт за психологију у оквиру пројекта „Зауставимо дигитално насиље“ уз подршку компаније Теленор.

Активности

 
 
 

Протекли месец у нашој школи облежило је низ интересантних активности. Ученици и наставници су вредно радили и заједничким снагама успешно реализовали своје замисли.

Дечија представа "Новогодишњи приручник за заљубљене"

Дана 23. 12. 2015. године у нашој школи је одиграна дечија представа „Новогодишњи приручник за заљубљивање“. Главни актери  представе су принцеза Цуца и кловн Осман које играју Александра Цуцић и Ахмед Осман.Они помоћу „Приручника за заљубљивање“ на духовит и занимљив начин покушавају да остваре своје снове. Деца су уживала у новогодишњој представи, где су глумци у живописним костимима и  уз музику и плес покушали да нам одговоре на питање да ли је рецепт за заљубљивање  увек исти, или је за то потребан „Приручник за заљубљивање“.Сценарио за представу јенаписала Александара Цуцић, а режирао је Осман Ахмед.

 

...

Завршетак првог полугодишта

 Поводом завршетка првог полугодишта22.12.2015.године у нашој школи је организована нвогодишња приредба коју су извели ученици наше школе. 

    Ученици нижих и виших разреда  најавили су  Божић који који је закуцао на врата божићном песмом „Oce veste minunata“,а затим су се ученици првог разреда представилиновогодишњим и божићним рециталом.Ученици четвртог разреда су извели драмску представу„Новогодишња бајка“,а након тога је уследила  ритмичка игра „...