Архива

Филтер

IZVEŠTAJ SA ZAVRŠNE PRIREDBE 2018. GODINE

Priredba je posvećena osmacima i učenicima koji su nas predstavili na mnogim takmičenjima. Orkestar je započeo program . Nastavnica Aleksandra Sorajić, razredni starešina VIII/1  podelila je svedočanstva svojim učenicima kao i pohvalnice đacima sa odličnim uspehom. Nastavnica Viktorija Krničan Krstić, razredni starešina VIII/2 podelila je svedočanstva i pohvalnice đacima sa odličnim uspehom.

Ovogodišnji maturanti su bili uspešni u svom školovanju i postigli su zapažene rezultate na takmičenjima. Oni su nosioci posebnih diploma koje su im uručene od strane razrednih starešina VIII/1 i VIII/2 .

V.d. direktora Ljiljana Krničan se obratila prisutnim gostima i uručila Vukove diplome Mariji Martinović i Luki Karličiću iz VIII/1 i đaku generacije, Milanu Pavloviću iz VIII/2.

Uspeha takmičara, škole i promovisanja Mramorka ne bi bilo da nije bilo zalaganja i rada učitelja i nastavnika.

Drugi deo programa je bio zabavnog karaktera. U uvodnom delu orkestar se

...

Добродошлица

Свим ученицима, а нарочито ђацима првацима желимо

сретан и успешан полазак у школу

Колектив школе

План писмених и контролних током првог полугодишта 2017/2018.године

План  писмених и контролних током   првог  полугодишта    2017/2018.године

Прваци


Први септембар, својеврстан празник образовања, освануо је и ове године уз дечију грају. ОШ „Сава Максимовић“ из Мраморка постала је богатија за двадесет и пет ђака -првака. Приређен је свечани пријем уз забавни програм, који су, уз помоћ својих наставника и учитеља, припремили ученици ове школе. Директорка Бранкица Савић поздравила је прваке и пожела им срећан почетак најлепшег периода њиховог живота - ђачког доба. Ови малишани су након приредбе, у пратњи својих родитеља и учитеља Зорана Ђурића, ушетали у учионицу. На школским клупама, сачекао их је симболичан поклон – свеска и оловка. Надамо се да ће свеску украсити новим сазнањима и лепим оценама, а оловкама исписати нове странице у својим споменарима – нека нова

...

Пријем првака 2015