Почетак

Објављено субота, 16 септембар 2023 Аутор Ирена Крничан

Први септембар је за све седмогодишњаке посебан дан, јер тада почиње једно ново доба у њиховом животу. То доба донеће им много нових знања, пријатељства и дивне успомене.
Како би будућим школарцима овај датум остао у најлепшем сећању и ове године, као и сваке претходне, за њих је у нашој школи приређен свечани пријем.
Шеснаест малих људи започело је своје осмогодишње путовање. На том путовању сапутник и пријатељ биће им учитељица Родика Стеријан.

Пре него што су по први пут сели у школске клупе прваке и њихове родитеље срдачно је поздравила директорка школе, Љиљана Крничан, пожелевши им успешан и леп почетак школовања. Након тога уследило је топло обраћање учитељице Родике Стеријан која је с осмехом дочекала своје нове ђаке.
Пријем је посебно улепшао програм који су припремили ученици садашњег петог разреда уз музичку пратњу учитеља Лућијана Чолака.


Поред тога што је први дан школе за најмлађе ђаке био проткан песмом, он је и слатко почео. Наиме, компанија “Бамби” је у сарадњи с Министарством просвете обрадовала све прваке “Бамби”пакетима, те су тако и наши седмогодишњаци првог септембра уживали у слатким даровима. Такође, важно је споменути да није само “Бамби” измамио осмехе мраморачким првацима, већ и школски прибор који је Миладин Човић, наш суграђанин, поклонио онима којима то највише треба. Овом приликом му се захваљујемо на хуманом гесту!

Још једном, желимо првацима, али и свим осталим ученицима и ученицама наше школе све најбоље у овој школској години!

Погодака: 355