Пријем првака школске 2020/21.године

Објављено уторак, 01 септембар 2020 Аутор Љиљана Крничан

 31.августа 2020. године  је у Основној школи „Сава Максимовић“ у Мраморку у посебним терминима извршен је свечани пријем ђака првака и упознавање ученика петог разреда са будућим одељењским старешином Драганом Пауновић.

    Учитељица првог разреда Бранкица Савић је поздравила ученике и родитеље и пожелела им срећан полазак у школу и успешну нову школску годину. Затим их је упознала  са организацијом образовно-васпитног рада  и мерама за заштиту здравља у условима пандемије вируса Covid 19.

Уз пратњу песама „Ђаче прваче“, „Шапутање“, „Ау,што је школа згодна“ и „Кад си срећан“  учитељица је првацима поделила пригодне књиге које су  добили од Општине Ковин, добродошлице и украшена срца на којима су исписана имена првака и повела их до учионице која је свечано  украшена и припремљена за ђаке прваке.

Након пријема ђака првака одељењски старешина петог разреда Драгана Пауновић упознала је ученике петог разреда и њихове родитеље са начином организације образовно-васпитног рада у школској 2020/21.години, поштујући све епидемиолошке мере које су прописане ради  заштите здравља ученика, родитеља и запослених. 

    Ђаке прваке и будуће петаке и њихове родитеље поздравила је и директорка школе пожелевши им срећан полазак у школу и успешну нову школску годину.

Погодака: 80