Prva nagrada na 20.Republičkoj smotri orkestara za orkestar naše škole

Објављено среда, 29 мај 2019 Аутор Љиљана Крничан

    Na 20. Republičkoj smotri orkestara osnovnih škola i osnovnih muzičkih škola Srbije  održanoj 26.05.2019.godine u Sremskim Karlovcima, u organizaciji Ministarstva prosvete,nauke i tehnološkog razvoja i Udruženja muzičkih i baletskih pedagoga Srbije,  u predivnoj svečanoj dvorani, orkestar naše škole osvojio je članove komisije. 

     Na smotri je učestvovalo dvadeset šest orkestara iz cele Srbije ,u tri različite kategorije.  U okviru svoje druge kategorije ( orkestara malih škola ) , u kojoj je nastupilo ukupno jedanaest orkestara , našem orkestru  je dodeljena  prva nagrada,  sa ukupno 98  od maksimalnih 100 bodova ! Ovo je ujedno i najveći uspeh koji su predstavnici naše škole ikada osvojili. 

     Nastavnica Violeta Pomar čestita svojim dragim đacima , koji su velikom upornošću dostigli ovako visok plasman i potvrdili da ulaze  u red najuspešnijih dečjih orkestara cele države. Srce joj je ispunjeno . I  dalje je spremna za neke nove buduće pobede,  jer duboko veruje da nema srećnijeg deteta od onog koje je u detinjstvu okruženo muzikom.

Orkestar je nastupao u sledećem sastavu:

1.Marijan Pavlović

2.Anđela Ignjatović

3.Anđela Stojadinov

4.Ana Durda

5.Tamara Nika

6.Leontina Radu

7.Sara Bjelajac

8.Nevena Ivezić

10.Sofija Savić

11.Maša Grujičić

12.Maja Vulović

13.Glorija Miljkov

14.Gordana Kovačević

15.Zorana Kovačević

16.Vladica Stanković

17.Anja Novičić

18.Željko Ambruš

19.Dijana Bojović

20.Elena Nestorović

21.Miloš Šebeštjen

22.Miloš Mlađenović

23.Bojana Suflikar

24.Boris Enča

25.Nemanja Kovačević

    Čestitke učenicima za sjajno predstavljanje naše škole i ostvarene vrhunske rezultate i nastavnici muzičke kulture Violeti Pomar koja je pripremala učenike za smotru.

Погодака: 1846